3punt0groot

Webshop

winkelwagen1Wanneer uw kennis geld waard is, kunt u denken aan het verkopen van een Ebook. Voor een Ebook met een professionele uitstraling, willen bezoekers wel betalen. Maar misschien heeft u nog meer producten die u aan de man wilt brengen. 

Een webshop is een ideale tool om uw producten te verkopen. Vergis u echter niet in de hoeveelheid werk die hierbij komt kijken en de Europese wetgeving waarmee u dan te maken heeft. 

BasisWorks heeft de basisregels in een pdf voor u verwerkt. ideal

Download deze hier !!

Betaalmogelijkheden

Naast het aanbieden van producten, dient u ook te zorgen voor betaalmogelijkheden, zoals iDeal, Creditkaart en/of paypal betaling. Er zijn een heleboel mogelijkheden om dit te realiseren. 

Via mollie of sisow betaaldiensten of via uw eigen bank. Let wel op, dat u dan een zakelijke rekening bij de bank heeft.  Naast de zakelijke rekening vragen de betaaldiensten nog meer gegevens van u. Zoals een uittreksel van de Kamer van Koophandel en een kopie van uw ID bewijs en vaak nog een kopie van uw laatste bankafschrift. 

Een en ander is afhankelijk van de betaaldienst. Betalen via internet moet veilig gebeuren en is een onderwerp waar u de nodige aandacht aan dient te geven. 

Voorbeelden 

Voorbeelden van webshops die door Sandra van der Heijden van Basis Works gemaakt zijn:

https://www.droomjuweeltjes.nl/nieuw en www.chineng.nl/shop

http://www.basisrekenen.nl/bestellen/ebook

Heeft u besloten om een webshop te integreren op uw website, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Geld verdienen via het internet? Neem contact op met Sandra van der Heijden!