3punt0groot

Webshop

winkelwagen1Wanneer uw kennis geld waard is, kunt u denken aan het verkopen van een Ebook. Voor een Ebook met een professionele uitstraling, willen bezoekers wel betalen. Maar misschien heeft u nog meer producten die u aan de man wilt brengen. 

Een webshop is een ideale tool om uw producten te verkopen. Vergis u echter niet in de hoeveelheid werk die hierbij komt kijken en de Europese wetgeving waarmee u dan te maken heeft. 

BasisWorks heeft de basisregels in een pdf voor u verwerkt. ideal

Download deze hier !!

Betaalmogelijkheden

Naast het aanbieden van producten, dient u ook te zorgen voor betaalmogelijkheden, zoals iDeal, Creditkaart en/of paypal betaling. Er zijn een heleboel mogelijkheden om dit te realiseren. 

Via mollie of sisow betaaldiensten of via uw eigen bank. Let wel op, dat u dan een zakelijke rekening bij de bank heeft.  Naast de zakelijke rekening vragen de betaaldiensten nog meer gegevens van u. Zoals een uittreksel van de Kamer van Koophandel en een kopie van uw ID bewijs en vaak nog een kopie van uw laatste bankafschrift. 

Een en ander is afhankelijk van de betaaldienst. Betalen via internet moet veilig gebeuren en is een onderwerp waar u de nodige aandacht aan dient te geven. 

Voorbeelden 

Voorbeelden van webshops die door Sandra van der Heijden van Basis Works gemaakt zijn:

https://www.droomjuweeltjes.nl/nieuw en www.chineng.nl/shop

http://www.basisrekenen.nl/bestellen/ebook

Heeft u besloten om een webshop te integreren op uw website, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Geld verdienen via het internet? Neem contact op met Sandra van der Heijden! 

Aanvullende diensten uit ons netwerk

Sparring sessie

Frank Logo XSHet merendeel van de ondernemers en managers is druk bezig met praktische zaken. Vaak zo druk, dat er weinig tijd over blijft voor het ontwikkelen of aanpassen van visie en strategie. Hoe bepaal je de doelen en de koers? Je wilt toch vooruit?

Lees meer..

Boekhouding

logoboomLaagdrempelig, transparant, persoonlijk en gericht op maatwerk en samenwerking. Hanneke Boom van Boom Boekhouderij neemt graag de zorg voor boekhouding en belastingaangifte van u over.

Lees meer..

Fotograaf

Logo website ewouter

Een portret moet in een oogopslag laten zien wie jij bent en wat je wilt uitstralen. Dagelijks gebruiken we ze op Social Media, werk, datingsites en voor familie. Kies voor hoge kwaliteit en laat zien hoe goed je er vandaag uit ziet!

Lees meer..

Acquisitie

RivercloudlogoVind je het lastig om te acquireren? Rivercloud helpt je in korte tijd meer klantafspraken te realiseren. De succesvolle ‘boost’ voor meer klanten en omzet. Samen bereiken we meer.

Lees meer...

Pak Aan!

pak aanUw logo, tekst, full-color of motief, gemonteerd op een door u gekozen medium. Displays, winkelpui of ruit, uw voertuig, glaswanden, een beursstand, parkeerbordjes, een simpel naambordje, kortom alles waar vinyl op plakt kan als drager dienen.

Lees meer..

Sidler Organizing

logo sidler

Onze dagen worden steeds voller en we hebben aldoor meer informatie te verwerken.
Heb je soms het gevoel nooit meer aan je echte werk toe te komen? Tijd is een waardevol goed waar we efficiënt mee om willen gaan in de werkomgeving.

Lees meer..

Chardonnay media

char logoBeeld zegt meer dan 1000 woorden. Video is doeltreffend, profilerend en bereikbaar voor alle budgetten. Dus ook voor startende ondernemers met een beperkt budget!

Lees meer..

De Business Fabriek

Business Fabriek Logo XS50 Klanten in je showroom of auditorium uitnodigen en De Business Fabriek doet de rest voor je. Een geweldige manier om de band met je klanten te verstevigen. 

Lees meer..

Wie zoekt u?

Maak gebruik van het netwerk van 3punt0!
Verzoek, vraag, of tip? Laat het ons weten.