3punt0groot

Extra website-functies

Naast een basis-website, is het mogelijk om extra functionaliteiten in uw website te laten verwerken. Denk hierbij aan: 

* Een webshop met betaalmodule, ook voor de verkoop van e-books

* Een evenementenmodule voor uw workshops, met of zonder betaalmodule

* Pop-ups die alleen verschijnen bij het verlaten van uw website om bezoekers te wijzen op een belangrijke mededeling

* Nieuwsbrief-module waarbij bezoekers via de website inschrijven en u via de website een nieuwsbrief verstuurt

* Een foto of portfolio-pagina op een 'eigen' manier opgemaakt

Wanneer welke functie 

Natuurlijk kunt u een website volstoppen met allerlei gadgets en functies; dat bepaalt uiteindelijk de eigenaar van de website. Mijn advies is om het met mate te doen. Als er te veel gebeurt op een website, is het voor een bezoeker al gauw niet meer overzichtelijk en wordt de website niet als professioneel gezien.

Zorg ervoor dat de functionaliteiten die op de website beschikbaar zijn, ook een bijdrage leveren voor de bezoeker. Een actie die de bezoeker kan uitvoeren en die de bezoeker als belangrijk beoordeelt.

Een bezoeker scant. Wanneer er teveel beweging is, wordt de bezoeker niet gedirigeerd naar die plek waar u hem wilt hebben.

Bedenk vooraf goed welke functionaliteiten/modules u nodig heeft. Daar help ik u graag bij! 

De prijzen van de modules variëren in aanschaf. Voor de installatie en configuratie maak ik een leuke prijs.

Wilt u extra functionaliteiten? Neem dan contact op met Sandra van der Heijden van BasisWorks.

Aanvullende diensten uit ons netwerk

Sparring sessie

Frank Logo XSHet merendeel van de ondernemers en managers is druk bezig met praktische zaken. Vaak zo druk, dat er weinig tijd over blijft voor het ontwikkelen of aanpassen van visie en strategie. Hoe bepaal je de doelen en de koers? Je wilt toch vooruit?

Lees meer..

Boekhouding

logoboomLaagdrempelig, transparant, persoonlijk en gericht op maatwerk en samenwerking. Hanneke Boom van Boom Boekhouderij neemt graag de zorg voor boekhouding en belastingaangifte van u over.

Lees meer..

Fotograaf

Logo website ewouter

Een portret moet in een oogopslag laten zien wie jij bent en wat je wilt uitstralen. Dagelijks gebruiken we ze op Social Media, werk, datingsites en voor familie. Kies voor hoge kwaliteit en laat zien hoe goed je er vandaag uit ziet!

Lees meer..

Acquisitie

RivercloudlogoVind je het lastig om te acquireren? Rivercloud helpt je in korte tijd meer klantafspraken te realiseren. De succesvolle ‘boost’ voor meer klanten en omzet. Samen bereiken we meer.

Lees meer...

Pak Aan!

pak aanUw logo, tekst, full-color of motief, gemonteerd op een door u gekozen medium. Displays, winkelpui of ruit, uw voertuig, glaswanden, een beursstand, parkeerbordjes, een simpel naambordje, kortom alles waar vinyl op plakt kan als drager dienen.

Lees meer..

Sidler Organizing

logo sidler

Onze dagen worden steeds voller en we hebben aldoor meer informatie te verwerken.
Heb je soms het gevoel nooit meer aan je echte werk toe te komen? Tijd is een waardevol goed waar we efficiënt mee om willen gaan in de werkomgeving.

Lees meer..

Chardonnay media

char logoBeeld zegt meer dan 1000 woorden. Video is doeltreffend, profilerend en bereikbaar voor alle budgetten. Dus ook voor startende ondernemers met een beperkt budget!

Lees meer..

De Business Fabriek

Business Fabriek Logo XS50 Klanten in je showroom of auditorium uitnodigen en De Business Fabriek doet de rest voor je. Een geweldige manier om de band met je klanten te verstevigen. 

Lees meer..

Wie zoekt u?

Maak gebruik van het netwerk van 3punt0!
Verzoek, vraag, of tip? Laat het ons weten.