3punt0groot
3punt0 logo

100%

Onderscheidend
3punt0 logo

100%

Zichtbaar
3punt0 logo

100%

Ondernemend

Veelgestelde vragen

Wij hebben onze krachten gebundeld in een samenwerkingsverband onder de naam 3punt0. Wij begrijpen dat u vragen heeft en hieronder hebben we de meest gestelde vragen en antwoorden voor u verzameld. Staat uw vraag er niet tussen? Stel deze dan via onze contactpagina.

Hoe weet ik wat ik krijg, als ik het 3punt0-pakket bestel? 

De inhoud van het pakket bestaat uit: 

 • Professionele vormgeving huistijl:
  • Logo-ontwerp - met 2 correctierondes;
  • Vormgeving van het visitekaartje, dubbelzijdig ontwerp, incl. levering van 500 stuks standaard zijdeglans visitekaartjes, dubbelzijdig in full color;
  • Digitale handtekening voor uw e-mailberichten.
 • Professionale website in Joomla of Wordpress met een standaard template en maximaal 5 pagina's:  
  • een homepagina
  • een product- of dienst pagina
  • een pagina "over ons"
  • een contactpagina
  • maximaal nog 1 extra pagina. Foto's worden door u aangeleverd of er wordt gebruik gemaakt van stockfoto's. Dit laatste brengt extra kosten met zich mee.
 • Professionele teksten voor de website pagina's:
  • Voor alle pagina's worden op basis van uw inbreng professionele teksten geschreven. Met 1 correctieronde. Elke pagina heeft een maximum van 400 woorden.

Kortom een uitgebreid pakket waarmee u als ondernemer goed van start kan gaan. Alle drie de bedrijven zijn professioneel en staan garant voor kwaliteit. 

Waarom zou ik voor het 3punt0-pakket kiezen?

Het grootste voordeel van dit 3punt0 pakket is dat het ontzorgt. U hoeft niet met drie verschillende partijen in overleg of als tussenpersoon berichten en verzoeken heen en weer te sturen. Er onstaat geen verwarring of onenigheid over waar bepaalde verantwoordelijkheden liggen, etc. Zo houdt u meer tijd over om met uw onderneming bezig te zijn, terwijl er hard en deskundig gewerkt wordt aan de optimalisatie van uw bedrijf.

Is het mogelijk om het 3punt0-pakket uit te breiden? 

Het 3punt0-pakket is de basis die elke ondernemer nodig heeft om mee te beginnen. Wilt u ook nieuwsbrieven versturen of een webshop implementeren, briefpapier met dezelfde huisstijl of wat u ook maar bedenken kunt, dan is dat mogelijk. Dit zijn extra producten of diensten en hier zal een aparte offerte voor gemaakt worden. Neem gerust contact op met Hildy van den Broek - Kroon, Sacha Willems of Sandra van der Heijden!

Ik wil alleen een website, kan dat ook? 

Dat is zeker mogelijk. Maak uw wensen kenbaar via onze contactpagina en Sandra van der Heijden neemt contact met u op! 

Ik wil geen pakket, maar heb wel een nieuwe huisstijl nodig? 

Dat is mogelijk. Helemaal Hildy heeft ruime ervaring in huisstijl-ontwikkeling. Maar uw wensen kenbaar via onze contactpagina en Hildy van den Broek - Kroon neemt contact met u op. 

Kunnen jullie ook nieuwsbrieven maken? 

Kennis met uw klanten delen of producten onder hun aandacht brengen met e-mailmarketing. Waar begint u? Sandra van der Heijden en Sacha Willems hebben ervaring op het gebied van e-mailmarketing. Zo voegt Sandra een nieuwsbriefmodule toe aan uw site en schrijft Sacha uw teksten. Zij vertellen u graag nog meer over de mogelijkheden. 

Kunnen jullie ook andere teksten voor mij schrijven?

Sacha Willems schrijft informatieve en commerciële teksten voor ondernemers, in begrijpelijke taal. Ook over moeilijke materie. Van brief tot plan. Bel of mail haar gerust voor meer informatie.

Ik heb al een logo, maar wil wel gebruik maken van het 3punt0-pakket. Krijg ik dan korting? 

Wanneer één van de disciplines niet nodig is vervalt de aanbieding van het 3punt0-pakket. Wel kunnen de andere twee disciplines apart worden aangevraagd. Zo ervaart u het voordeel van op elkaar ingestelde partijen. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om een gezamelijke offerte aan te vragen, afhankelijk van de opdracht.

Hebben jullie referenties?

Ja. De eerste klanten waren direct heel enthousiast.
Desirée Horning van Kracht bij kanker (www.krachtbijkanker.nl) schreef het volgende over haar ervaring met 3punt0:
"Het samenwerkingsverband 3punt0 was voor mij ideaal. Alles onder 1 dak. Nadat ik mijn interesse toonde werd ik gelijk gebeld voor een afspraak. Ik stond volledig centraal met mijn praktijk Kracht bij Kanker. Mijn ideeën, visie, missie en alles wat er komt kijken bij de ontwikkeling van een website, met goede teksten en een treffend grafisch ontwerp, werden tot in detail uitgevraagd en later ontwikkeld. En het resultaat STAAT. Ik ben enorm trots! Ik kreeg van elk van hen goed onderbouwde tips en adviezen, met steeds mijn doel in het vizier. 3punt0: professioneel, daadkrachtig en ook gewoon gezellig!"