3punt0groot

Over Ons

Women power!!

Het begon allemaal op een zaterdagochtend tijdens een Zumbales. Daar ontmoette Hildy en Sandra elkaar. Een energieke en enthousiaste Zumbaleraar maakte een opmerking naar Sandra. “Hé grafisch vormgever en webbouwer? Misschien moeten jullie eens iets samen doen?” En zo is eigenlijk het zaadje geplant, voor wat uiteindelijk 3punt0 is geworden.

Na een aantal leuke en inspiratieve gesprekken, heeft Sandra de website van Hildy gebouwd en hebben we enkele gezamenlijke klanten bediend. Hildy opperde al eerder het idee om te kijken of we niet een grotere samenwerking aan konden gaan. Misschien met nog een tekstschrijver erbij...

Tijdens een bezoek aan een netwerkclub ontmoette Sandra Sacha en die hadden wel een klik samen. Op een andere netwerkbijeenkomst is Sacha voorgesteld aan Hildy en zo zijn we samen aan de tafel gekomen en hebben we in een aantal maanden het idee voor 3punt0 uitgewerkt.

Samenwerken
Samenwerken is een van de speerpunten van 3punt0. We hebben alle drie een netwerk en maken graag gebruik van de kennis en kunde van specialisten uit ons netwerk. Onderling hebben we de verhoudingen gelijkwaardig verdeeld en dat geeft daarom werkt het ook zo goed.

3 zelfstandige professionals die een product in de markt zetten, misschien met een vrouwelijk tintje, maar dat is aan de klant om te beoordelen. Wij hebben veel plezier met deze samenwerking en dat stralen we dan ook uit op onze website en andere uitingen.

Sandra BasisWorksHildy DTPtodaySacha BeterGeschreven

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Wij komen graag met andere ondernemers in contact om te helpen met onderscheidend zichtbaar ondernemen!