3punt0groot

Nieuwsbrief

nieuwsbrief

Klanten moet u koesteren en dat koesteren kan bijvoorbeeld met een maandelijkse nieuwsbrief. Een nieuwsbrief met het laatste nieuws op uw vakgebied, met leuke aanbiedingen of tips. Nieuws dat u niet alleen wilt delen met uw klanten, maar nieuws waar uw klant ook waarde aan hecht. 

Een nieuwsbrief kunt u maken met een externe tool, zoals bijvoorbeeld mailchimp, maar kunt u ook laten integreren op de website. Op deze manier verleidt u bezoekers naar uw website. Hoe meer bezoekers, hoe meer verkeer en hoe leuker Google dat vindt. 

Wilt u meer informatie hierover, neem contact op met Sandra van der Heijden van Basis Works.

Begint u eenmaal aan een nieuwsbrief, dan is het zaak dat u ook regelmatig een bericht verstuurt. Maar heeft u als ondernemer wel steeds zelf de gelegenheid om de content voor die brieven te schrijven? Heel begrijpelijk is het als u soms niet snel genoeg de juiste woorden kunt vinden of waarschijnlijk geen tijd heeftt om een nieuwsbrief te maken. 

Sacha Willems van Beter Geschreven kan u hiermee helpen. Wilt u weten hoe? Neem contact met haar op. 

Aanvullende diensten uit ons netwerk

Sparring sessie

Frank Logo XSHet merendeel van de ondernemers en managers is druk bezig met praktische zaken. Vaak zo druk, dat er weinig tijd over blijft voor het ontwikkelen of aanpassen van visie en strategie. Hoe bepaal je de doelen en de koers? Je wilt toch vooruit?

Lees meer..

Boekhouding

logoboomLaagdrempelig, transparant, persoonlijk en gericht op maatwerk en samenwerking. Hanneke Boom van Boom Boekhouderij neemt graag de zorg voor boekhouding en belastingaangifte van u over.

Lees meer..

Fotograaf

Logo website ewouter

Een portret moet in een oogopslag laten zien wie jij bent en wat je wilt uitstralen. Dagelijks gebruiken we ze op Social Media, werk, datingsites en voor familie. Kies voor hoge kwaliteit en laat zien hoe goed je er vandaag uit ziet!

Lees meer..

Acquisitie

RivercloudlogoVind je het lastig om te acquireren? Rivercloud helpt je in korte tijd meer klantafspraken te realiseren. De succesvolle ‘boost’ voor meer klanten en omzet. Samen bereiken we meer.

Lees meer...

Pak Aan!

pak aanUw logo, tekst, full-color of motief, gemonteerd op een door u gekozen medium. Displays, winkelpui of ruit, uw voertuig, glaswanden, een beursstand, parkeerbordjes, een simpel naambordje, kortom alles waar vinyl op plakt kan als drager dienen.

Lees meer..

Sidler Organizing

logo sidler

Onze dagen worden steeds voller en we hebben aldoor meer informatie te verwerken.
Heb je soms het gevoel nooit meer aan je echte werk toe te komen? Tijd is een waardevol goed waar we efficiënt mee om willen gaan in de werkomgeving.

Lees meer..

Chardonnay media

char logoBeeld zegt meer dan 1000 woorden. Video is doeltreffend, profilerend en bereikbaar voor alle budgetten. Dus ook voor startende ondernemers met een beperkt budget!

Lees meer..

De Business Fabriek

Business Fabriek Logo XS50 Klanten in je showroom of auditorium uitnodigen en De Business Fabriek doet de rest voor je. Een geweldige manier om de band met je klanten te verstevigen. 

Lees meer..

Wie zoekt u?

Maak gebruik van het netwerk van 3punt0!
Verzoek, vraag, of tip? Laat het ons weten.