3punt0groot
3punt0 logo

100%

Onderscheidend
3punt0 logo

100%

Zichtbaar
3punt0 logo

100%

Ondernemend

Netwerk

Als ondernemer doen we veel dingen zelf. Vaak zijn we druk met werkzaamheden die ver van onze kracht liggen. En dat is jammer. 3punt0 gelooft in samenwerken. Maar om tot samenwerking te komen, zullen we eerst andere ondernemers moeten vinden. In Nederland zijn wij gezegend met heel veel netwerkclubs en bijeenkomsten van en voor ondernemers. 

Het is aan elke ondernemer zelf om te kijken welke van deze netwerkclubs het beste past. Wilt u eerst een beetje oriënteren, dan zijn de open coffee bijeenkomsten een prima gelegenheid om te kijken hoe andere ondernemers netwerken. Deze bijeenkomsten zijn GRATIS en vaak betaalt u alleen uw eigen consumptie. 

Door andere ondernemers te ontmoeten, vergroot u de kans op samenwerkingen en dat niet alleen. Netwerkclubs hebben vaak leerzame workshops tijdens de bijeenkomsten. 

Er zijn talloze netwerkclubs om te bezoeken. 3punt0 is onder andere lid van

OVLR - Ondernemers Vereniging Leidsche Rijn

VOL - Vrouwelijke Ondernemersvereniging Leidsche Rijn

Wil je een keer mee als introducée? Neem even contact met ons op! 

Netwerk 3punt0

Als ondernemers willen we elkaar versterken. Er moet bij iedereen brood op de plank komen. 3punt0 gaat uit van haar eigen krachten en heeft in haar netwerk ondernemers die sterk zijn in de disciplines die zij uitvoeren. U hoeft als ondernemer niet alles zelf te doen of het wiel opnieuw uit te vinden. Profiteer van de krachten van andere ondernemers, zodat u zich kunt richten op uw eigen diensten of producten.  

Hieronder treft u een aantal diensten aan van ondernemers uit het netwerk van 3punt0. Wij brengen u graag met onze relaties in contact.

Aanvullende diensten uit ons netwerk

Sparring sessie

Frank Logo XSHet merendeel van de ondernemers en managers is druk bezig met praktische zaken. Vaak zo druk, dat er weinig tijd over blijft voor het ontwikkelen of aanpassen van visie en strategie. Hoe bepaal je de doelen en de koers? Je wilt toch vooruit?

Lees meer..

Boekhouding

logoboomLaagdrempelig, transparant, persoonlijk en gericht op maatwerk en samenwerking. Hanneke Boom van Boom Boekhouderij neemt graag de zorg voor boekhouding en belastingaangifte van u over.

Lees meer..

Fotograaf

Logo website ewouter

Een portret moet in een oogopslag laten zien wie jij bent en wat je wilt uitstralen. Dagelijks gebruiken we ze op Social Media, werk, datingsites en voor familie. Kies voor hoge kwaliteit en laat zien hoe goed je er vandaag uit ziet!

Lees meer..

Acquisitie

RivercloudlogoVind je het lastig om te acquireren? Rivercloud helpt je in korte tijd meer klantafspraken te realiseren. De succesvolle ‘boost’ voor meer klanten en omzet. Samen bereiken we meer.

Lees meer...

Pak Aan!

pak aanUw logo, tekst, full-color of motief, gemonteerd op een door u gekozen medium. Displays, winkelpui of ruit, uw voertuig, glaswanden, een beursstand, parkeerbordjes, een simpel naambordje, kortom alles waar vinyl op plakt kan als drager dienen.

Lees meer..

Sidler Organizing

logo sidler

Onze dagen worden steeds voller en we hebben aldoor meer informatie te verwerken.
Heb je soms het gevoel nooit meer aan je echte werk toe te komen? Tijd is een waardevol goed waar we efficiënt mee om willen gaan in de werkomgeving.

Lees meer..

Chardonnay media

char logoBeeld zegt meer dan 1000 woorden. Video is doeltreffend, profilerend en bereikbaar voor alle budgetten. Dus ook voor startende ondernemers met een beperkt budget!

Lees meer..

De Business Fabriek

Business Fabriek Logo XS50 Klanten in je showroom of auditorium uitnodigen en De Business Fabriek doet de rest voor je. Een geweldige manier om de band met je klanten te verstevigen. 

Lees meer..

Wie zoekt u?

Maak gebruik van het netwerk van 3punt0!
Verzoek, vraag, of tip? Laat het ons weten.