top of page

OP WEG NAAR EEN
HYBRIDE WERKPLEK

Hybride werken, een moderne en flexibele benadering van werk, heeft al heel wat kantoren doen transformeren. Sinds corona is hybride werken uitgegroeid tot een manier van werken die de toekomst van het bedrijfsleven vormgeeft. Sterker nog, wil je talent aantrekken en behouden? Dan is een eigentijdse, toekomstbestendige, 3.0  werkplek een must. Het staat hoog op de gewenste arbeidsvoorwaarden. 

 

Hybride werken en het leren werken met Microsoft 365 is een reis met verschillende uitdagingen. Wat als je gedwongen wordt te stoppen of van de route af te wijken? Wat betekent dat voor het verdere traject, het realiseren van de doelen en ambities van jullie organisatie, afdelingen en individuen? Ook in jullie reis zullen er ongetwijfeld uitdagingen zijn. 

UITDAGINGEN ONDERWEG

Tijdens de reis kom je uitdagingen tegen waardoor mogelijk vertraging ontstaat. Niemand houdt van vertragingen, het frustreert en zorgt ervoor dat je verloren tijd moet zien in te halen. Als je niet adequaat handelt, raak je steeds meer achterop en wordt het haast onmogelijk om weer aan te haken.

 

Voorbeelden van uitdagingen die je kunt tegenkomen:

  • Het consequent, veilig en betrouwbaar informatie opslaan en dit waarborgen

  • Onvoldoende uniformiteit in werkwijzen, inconsistent gebruik van de juiste tools

  • Overbelasting van de IT-afdeling door overvraging

  • Moeilijk wennen aan nieuwe applicaties en functies door overload aan informatie 

  • Het onder druk staan van medewerkerstevredenheid

 

Dit zijn enkele voorbeelden van uitdagingen waarmee organisaties te maken kunnen krijgen. Wat is jullie uitdaging of herken je er misschien een of twee uit deze opsommingen?

Het klopt dat hybride werken een behoorlijke onderneming is. Het is een reis waarin je uitdagingen kunt en zult tegenkomen. Het is goed om bij zo’n omvangrijke reis de hulp van 3Punt0 als externe coach in te schakelen. Vooraf, maar zeker ook wanneer er tussentijds veel obstakels en oponthoud is. Wij zijn gedreven je te helpen. Samen tackelen we uitdagingen en buigen ze om naar fantastische kansen. 

KANSEN
 LANGS DE WEG

Hybride werken met een digitale werkplek waarbij de medewerker centraal staat, is een Unique Selling Point naar (potentiële) medewerkers. Het zorgt dat de employee experience (de totale ervaring van een medewerker met de organisatie) positief beïnvloed wordt.

 

Een positieve employee experience leidt tot een grotere
tevredenheid en betrokkenheid van medewerkers.

Medewerkers waarderen hun werk en werkgever vanuit intrinsieke motivatie.

 

In een tijd als deze met de arbeidsmarktkrapte en toegenomen werkdruk, is employee experience als USP geen overbodige luxe.

Sterker nog, het aanbieden van een hybride werkplek met succesvolle tools tot je beschikking,leidt tot een arbeidsmarktvoordeel.

 

Een goede employee experience realiseer je door je te focussen op cultuur, gedrag, technologie en fysieke ruimte.

ZORGELOOS
REIZEN

Als coach, begeleiden en faciliteren we organisaties. Je kunt altijd op ons terugvallen.

Dat noemen we ‘zorgeloos reizen’. We luisteren, achterhalen de vraag achter de vraag en horen wat er niet gezegd wordt.

 

We richten ons alleen op die aspecten die daadwerkelijk nodig zijn, geen one size fits all-benadering en geen overbodige informatie of training. We kijken naar de specifieke behoeften van jouw organisatie en bieden maatwerkoplossingen on-the-job om hybride werken met M365 te realiseren en te waarborgen.

 

We zorgen ervoor dat iedereen de drive heeft om echt werk te maken van deze reis en de doelen die daarbij horen. We inventariseren welke uitdagingen je mogelijk onderweg tegenkomt. We achterhalen de kernoorzaak van oponthoud en faciliteren alles om de reis in de wereld van hybride werken met M365 verder voort te zetten.

 

Met 3Punt0 als coach beschik je altijd over de juiste bagage voor de ontwikkelingen en trends die je onderweg tegenkomt.

LISTEN TO EVERYONE, FOLLOW NO ONE

Sign up below to get monthly inspiration for building digital tools & products. Learn from our experiences, get fresh perspectives and forge your own path ahead!

Thanks for submitting!

CONTACT
US

 

Tel. +31623852992

Tel. +31657878283

      Mail: Team@3Punt0.nl

Text_transparant (background)_2_edited.p

MEET
US

Groot Handelsgebouw
Rotterdam

High Tech Campus

Eindhoven

 

TELL
US

Bedankt voor je bericht

bottom of page