3punt0groot

" Coming together is a beginning,
Keeping together is a progress and Working together is a success! "

3punt0 logo

100%

Onderscheidend
3punt0 logo

100%

Zichtbaar
3punt0 logo

100%

Ondernemend

Als ondernemer wilt u gezien worden!

Onderscheidend zichtbaar ondernemen

Ondernemen vraagt om zichtbaarheid. We leven inmiddels in een digitale wereld. Als u niet gevonden wordt op het internet, is dat een gemiste kans. Ondernemen is daarmee ook het onderscheiden van uw organisatie. Hoe doet u dat?

Wij geloven in de kracht van samenwerking!

3punt0 is een samenwerking van drie zelfstandige, serieuze ondernemers. Met hun eigen krachten. Ze zijn ieder apart in te schakelen op hun expertise:  

  • grafische vormgeving
  • professionele websites
  • duidelijke teksten.

 3punt0-pakket

Daarnaast hebben zij hun krachten gebundeld in 3punt0. Om zo ondernemers te helpen onderscheidend zichtbaar te ondernemen. Hoe? Door in het speciale 3punt0-pakket  online en offline de juiste instrumenten samen te voegen. Interesse? Lees verder op...

Wie zij zijn?

Sacha BeterGeschreven

Sacha Willems is kundig met het schrijven van pakkende teksten in begrijpelijke taal. Ze haalt energie uit het spelen met woorden en zorgt dat uw doelgroep aangesproken wordt. Lees meer..

Hildy DTPtodayHildy van den Broek - Kroon is niet alleen grafisch vormgever & DTP-er, maar regelt de complete grafische dienstverlening. Van ontwerp tot levering aan huis. Lees meer..

Sandra BasisWorks

Sandra van der Heijden is website-ontwikkelaar. Zij ontwikkelt websites en maakt bij het bouwen ervan gebruik van haar ruime Internet Marketing ervaring. Lees meer..

Aanvullende diensten uit ons netwerk

Sparring sessie

Frank Logo XSHet merendeel van de ondernemers en managers is druk bezig met praktische zaken. Vaak zo druk, dat er weinig tijd over blijft voor het ontwikkelen of aanpassen van visie en strategie. Hoe bepaal je de doelen en de koers? Je wilt toch vooruit?

Lees meer..

Boekhouding

logoboomLaagdrempelig, transparant, persoonlijk en gericht op maatwerk en samenwerking. Hanneke Boom van Boom Boekhouderij neemt graag de zorg voor boekhouding en belastingaangifte van u over.

Lees meer..

Fotograaf

Logo website ewouter

Een portret moet in een oogopslag laten zien wie jij bent en wat je wilt uitstralen. Dagelijks gebruiken we ze op Social Media, werk, datingsites en voor familie. Kies voor hoge kwaliteit en laat zien hoe goed je er vandaag uit ziet!

Lees meer..

Acquisitie

RivercloudlogoVind je het lastig om te acquireren? Rivercloud helpt je in korte tijd meer klantafspraken te realiseren. De succesvolle ‘boost’ voor meer klanten en omzet. Samen bereiken we meer.

Lees meer...

Pak Aan!

pak aanUw logo, tekst, full-color of motief, gemonteerd op een door u gekozen medium. Displays, winkelpui of ruit, uw voertuig, glaswanden, een beursstand, parkeerbordjes, een simpel naambordje, kortom alles waar vinyl op plakt kan als drager dienen.

Lees meer..

Sidler Organizing

logo sidler

Onze dagen worden steeds voller en we hebben aldoor meer informatie te verwerken.
Heb je soms het gevoel nooit meer aan je echte werk toe te komen? Tijd is een waardevol goed waar we efficiënt mee om willen gaan in de werkomgeving.

Lees meer..

Chardonnay media

char logoBeeld zegt meer dan 1000 woorden. Video is doeltreffend, profilerend en bereikbaar voor alle budgetten. Dus ook voor startende ondernemers met een beperkt budget!

Lees meer..

De Business Fabriek

Business Fabriek Logo XS50 Klanten in je showroom of auditorium uitnodigen en De Business Fabriek doet de rest voor je. Een geweldige manier om de band met je klanten te verstevigen. 

Lees meer..

Wie zoekt u?

Maak gebruik van het netwerk van 3punt0!
Verzoek, vraag, of tip? Laat het ons weten.