3punt0groot

" Coming together is a beginning,
Keeping together is a progress and Working together is a success! "

3punt0 logo

100%

Onderscheidend
3punt0 logo

100%

Zichtbaar
3punt0 logo

100%

Ondernemend

De Business Fabriek

Fabriek

logo dbf50 Klanten in je showroom of auditorium uitnodigen en De Business Fabriek doet de rest voor je. Eenvoudig en snel een super event organiseren waarmee je jouw waarde en betrokkenheid toont aan je klanten. Met gelegenheid om te netwerken en met de beste culinaire omlijsting. Een geweldige manier om de band met je klanten te verstevigen. Je kunt de omzetgroei al bijna proeven.

De Business Fabriek heeft een format ontwikkeld waarmee jouw bedrijf heel eenvoudig en snel een perfect georganiseerd event kan neerzetten, inclusief een heerlijke culinaire verzorging. Het format bestaat voor 70% uit masterclasses over ‘zakelijke zaken’, zoals commerciële innovatie, communicatie en ontwikkeling. De andere 30% kan met topics door jouw bedrijf zelf worden ingevuld. De eenvoud van het concept maakt De Business Fabriek uniek in haar aanpak en ook nog eens voor een verrassend lage prijs. Meer weten? Check de website

Bekijk deze promo-film en zie wat je kan verwachten.

https://youtu.be/ybSjRORC6uE

Wilt u ook een professioneel evenement met culinaire verzorging? Neem contact op!

Aanvullende diensten uit ons netwerk

Sparring sessie

Frank Logo XSHet merendeel van de ondernemers en managers is druk bezig met praktische zaken. Vaak zo druk, dat er weinig tijd over blijft voor het ontwikkelen of aanpassen van visie en strategie. Hoe bepaal je de doelen en de koers? Je wilt toch vooruit?

Lees meer..

Boekhouding

logoboomLaagdrempelig, transparant, persoonlijk en gericht op maatwerk en samenwerking. Hanneke Boom van Boom Boekhouderij neemt graag de zorg voor boekhouding en belastingaangifte van u over.

Lees meer..

Fotograaf

Logo website ewouter

Een portret moet in een oogopslag laten zien wie jij bent en wat je wilt uitstralen. Dagelijks gebruiken we ze op Social Media, werk, datingsites en voor familie. Kies voor hoge kwaliteit en laat zien hoe goed je er vandaag uit ziet!

Lees meer..

Acquisitie

RivercloudlogoVind je het lastig om te acquireren? Rivercloud helpt je in korte tijd meer klantafspraken te realiseren. De succesvolle ‘boost’ voor meer klanten en omzet. Samen bereiken we meer.

Lees meer...

Pak Aan!

pak aanUw logo, tekst, full-color of motief, gemonteerd op een door u gekozen medium. Displays, winkelpui of ruit, uw voertuig, glaswanden, een beursstand, parkeerbordjes, een simpel naambordje, kortom alles waar vinyl op plakt kan als drager dienen.

Lees meer..

Sidler Organizing

logo sidler

Onze dagen worden steeds voller en we hebben aldoor meer informatie te verwerken.
Heb je soms het gevoel nooit meer aan je echte werk toe te komen? Tijd is een waardevol goed waar we efficiënt mee om willen gaan in de werkomgeving.

Lees meer..

Chardonnay media

char logoBeeld zegt meer dan 1000 woorden. Video is doeltreffend, profilerend en bereikbaar voor alle budgetten. Dus ook voor startende ondernemers met een beperkt budget!

Lees meer..

De Business Fabriek

Business Fabriek Logo XS50 Klanten in je showroom of auditorium uitnodigen en De Business Fabriek doet de rest voor je. Een geweldige manier om de band met je klanten te verstevigen. 

Lees meer..

Wie zoekt u?

Maak gebruik van het netwerk van 3punt0!
Verzoek, vraag, of tip? Laat het ons weten.