top of page

Als coach, begeleiden en faciliteren we organisaties. Je kunt altijd op ons terugvallen. Dat noemen we ‘zorgeloos reizen’. We luisteren, achterhalen de vraag achter de vraag en horen wat er niet gezegd wordt.

 

We richten ons alleen op die aspecten die daadwerkelijk nodig zijn, geen one size fits all-benadering en geen overbodige informatie of training. We kijken naar de specifieke behoeften van jouw organisatie en bieden maatwerkoplossingen on the job om hybride werken met M365 te realiseren en te waarborgen.

 

We zorgen ervoor dat iedereen de drive heeft om echt werk te maken van deze reis en de doelen die daarbij horen. We inventariseren welke uitdagingen je mogelijk onderweg tegenkomt. We achterhalen de kernoorzaak van oponthoud en faciliteren alles om de reis in de wereld van hybride werken met M365 verder voort te zetten.

 

Met 3Punt0 als coach beschik je altijd over de juiste bagage voor de ontwikkelingen en trends die je onderweg tegenkomt.

Support Groups

LISTEN TO EVERYONE, FOLLOW NO ONE

Sign up below to get monthly inspiration for building digital tools & products. Learn from our experiences, get fresh perspectives and forge your own path ahead!

Thanks for submitting!

CONTACT
US

MEET
US

Groot Handelsgebouw
Rotterdam

 

TELL
US

Thanks for submitting!

bottom of page