3punt0groot
3punt0 logo

100%

Onderscheidend
3punt0 logo

100%

Zichtbaar
3punt0 logo

100%

Ondernemend

Sidler Organizing – bijzondere keuzes

logo sidlerSoms kom ik als Professional Organizer zulke mooie dingen tegen. Cliënten laten je binnen in hun huis, hun toevluchtsoord waar ze soms al jaren geen mensen meer uitnodigen omdat ze zich schamen voor hoe het er daar uitziet. Door omstandigheden – wat die dan ook zijn: burnout, verlies van werk, overlijden van een dierbare – hebben ze hun huis laten versloffen, en nemen ze de grote stap om professionele hulp in te schakelen.

Lees meer

HUN OF HEN?

Taalfouten zijn voor velen een grote ergernis. Net als het verkeerd gebruik van ‘me’ (bijvoorbeeld me moeder), vinden veel mensen ook het onjuist gebruik van ‘hun’ (zoals hun hebben) afschuwelijk. 

Lees meer

Is jouw website nog hip en trendy?

autoEen website vergelijk ik graag met een auto. Dat maakt het makkelijker te visualiseren. Een auto en een website hebben allebei onderhoud nodig. Een website moet daarbij ook vernieuwd worden. Want een oude auto kan wel erg leuk en hip zijn; een oude website daarentegen is niet zo hip.

Lees meer

Maak de passieve zin actief!

Valt het u ook op dat veel teksten in de passieve vorm staan? De passieve, lijdende vorm herkent u aan het gebruik van ‘zijn’ of ‘worden’ in combinatie met een voltooid deelwoord. De vorige zin luidt dan: “Deze vorm wordt herkend aan het gebruik van het ‘zijn’ of ‘worden’.

Lees meer

11 SEO tips direct in de praktijk toepasbaar

SEO tips Je hebt er mogelijk wel eens iets over gehoord: SEO!
SEO staat voor Search Engine Optimalization, oftewel zoekmachine optimalisatie. Kort gezegd zorgt het ervoor dat je op een organische manier gevonden wordt op het internet.

Lees meer

  • 1
  • 2