3punt0groot

Beter Geschreven

betergeschreven

Met mijn woorden maak ik úw teksten. Omdat ik dat het leukste vind om te doen.

Na bijna 20 jaar te hebben gewerkt als advocaat, heb ik Beter Geschreven opgericht. Om mij daarmee te concentreren op dat waar ik ook als advocaat al van genoot: het opleveren van goede stukken tekst. "Goed" betekent voor mij een logische opbouw, zonder fouten en vooral in begrijpelijke taal. Dat is ook voor u van belang.

ProfielfotoSacha

Content met te veel ingewikkelde zinnen of woorden, komt niet over. Of irriteert. Iedereen leest het liefst een tekst die in één keer helder is. Ook hoger opgeleiden. Daarom sta ik voor begrijpelijke taal. Dat is belangrijk voor iedereen die kennis wil overbrengen of iets wil verkopen. Zoals u.

Ik schrijf en redigeer teksten voor de zakelijke markt. Naast website-teksten bijvoorbeeld ook nieuwsbrieven, plannen en cursusmateriaal. Met mijn juridische achtergrond ben ik goed in het omzetten van content over lastige onderwerpen in duidelijke taal.

Wat ik nog meer kan betekenen voor ondernemers? Kijk op: www.betergeschreven.nl

Geboren in een ondernemersgezin, begrijp ik wat ondernemers bezighoudt. Mijn kernwoorden? Betrokkenheid, betrouwbaarheid en professionaliteit. Kortom, op mij kunt u bouwen!