3punt0groot

Administratie

logoboomBoom Boekhouderij is gevestigd in Vleuten en gespecialiseerd in het verzorgen van de boekhouding voor bedrijven uit het midden- en kleinbedrijf en startende ondernemers. Voor particulieren verzorg ik de belastingaangifte en het aanvragen van toeslagen.

Laagdrempelig, transparant, persoonlijk en gericht op maatwerk en samenwerking. Ik neem graag de zorg voor boekhouding en belastingaangifte van u over. Naast kwaliteit en betrouwbaarheid, vind ik ook een persoonlijke relatie belangrijk. Er is tegenwoordig veel online mogelijk (in de cloud) op het gebied van boekhouden. Ik maak gebruik van Exact Accountancy. Hierdoor is het mogelijk online met u samen te werken. Dit zal bij mij echter als zinvolle aanvulling op persoonlijk contact gezien worden, nooit als vervanging ervan.

Wanneer u specifieke vragen heeft of op zoek bent naar een boekhoudkantoor, neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek. Voor meer informatie verwijs ik u door naar mijn website http://www.boomboekhouderij.nl/ of neem via onderstaande button contact op!