3punt0groot

Administratie

logoboomBoom Boekhouderij is gevestigd in Vleuten en gespecialiseerd in het verzorgen van de boekhouding voor bedrijven uit het midden- en kleinbedrijf en startende ondernemers. Voor particulieren verzorg ik de belastingaangifte en het aanvragen van toeslagen.

Laagdrempelig, transparant, persoonlijk en gericht op maatwerk en samenwerking. Ik neem graag de zorg voor boekhouding en belastingaangifte van u over. Naast kwaliteit en betrouwbaarheid, vind ik ook een persoonlijke relatie belangrijk. Er is tegenwoordig veel online mogelijk (in de cloud) op het gebied van boekhouden. Ik maak gebruik van Exact Accountancy. Hierdoor is het mogelijk online met u samen te werken. Dit zal bij mij echter als zinvolle aanvulling op persoonlijk contact gezien worden, nooit als vervanging ervan.

Wanneer u specifieke vragen heeft of op zoek bent naar een boekhoudkantoor, neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek. Voor meer informatie verwijs ik u door naar mijn website http://www.boomboekhouderij.nl/ of neem via onderstaande button contact op!

Aanvullende diensten uit ons netwerk

Sparring sessie

Frank Logo XSHet merendeel van de ondernemers en managers is druk bezig met praktische zaken. Vaak zo druk, dat er weinig tijd over blijft voor het ontwikkelen of aanpassen van visie en strategie. Hoe bepaal je de doelen en de koers? Je wilt toch vooruit?

Lees meer..

Boekhouding

logoboomLaagdrempelig, transparant, persoonlijk en gericht op maatwerk en samenwerking. Hanneke Boom van Boom Boekhouderij neemt graag de zorg voor boekhouding en belastingaangifte van u over.

Lees meer..

Fotograaf

Logo website ewouter

Een portret moet in een oogopslag laten zien wie jij bent en wat je wilt uitstralen. Dagelijks gebruiken we ze op Social Media, werk, datingsites en voor familie. Kies voor hoge kwaliteit en laat zien hoe goed je er vandaag uit ziet!

Lees meer..

Acquisitie

RivercloudlogoVind je het lastig om te acquireren? Rivercloud helpt je in korte tijd meer klantafspraken te realiseren. De succesvolle ‘boost’ voor meer klanten en omzet. Samen bereiken we meer.

Lees meer...

Pak Aan!

pak aanUw logo, tekst, full-color of motief, gemonteerd op een door u gekozen medium. Displays, winkelpui of ruit, uw voertuig, glaswanden, een beursstand, parkeerbordjes, een simpel naambordje, kortom alles waar vinyl op plakt kan als drager dienen.

Lees meer..

Sidler Organizing

logo sidler

Onze dagen worden steeds voller en we hebben aldoor meer informatie te verwerken.
Heb je soms het gevoel nooit meer aan je echte werk toe te komen? Tijd is een waardevol goed waar we efficiënt mee om willen gaan in de werkomgeving.

Lees meer..

Chardonnay media

char logoBeeld zegt meer dan 1000 woorden. Video is doeltreffend, profilerend en bereikbaar voor alle budgetten. Dus ook voor startende ondernemers met een beperkt budget!

Lees meer..

De Business Fabriek

Business Fabriek Logo XS50 Klanten in je showroom of auditorium uitnodigen en De Business Fabriek doet de rest voor je. Een geweldige manier om de band met je klanten te verstevigen. 

Lees meer..

Wie zoekt u?

Maak gebruik van het netwerk van 3punt0!
Verzoek, vraag, of tip? Laat het ons weten.